Naam de heer B.J.F.G.J. Teeuwen (Bas)
Kantoor Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
Adres Hoofdstraat 155, 5706 AL Helmond
Email info@heuvel.nl
Telefoon 0492-661884
Website www.heuvel.nl
 
 
Mijn persoon is te omschrijven als: Ruimdenkend, enthousiast en creatief. Ik sta open voor de meeste initiatieven en probeer (zeker in deze markt) zelf met initiatieven te komen en out of the box te denken.  Een en ander met volle respect en interesse van meningen van anderen.
 
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn: Leiding geven aan onze afdeling Wonen in de breedste zin des woords. Daarnaast praktisch bezig met vastgoedcontacten, zoals met  ontwikkelaars, corporaties, zorginstellingen en overheid. Verder makel ik volop om de echte feeling met de markt niet te verliezen.
 
In mijn curriculum vitae staat: Een meer dan 20 jarige ervaring in de makelaardij in de breedste zin des woords
 
Mijn basis is gelegd bij: Makelaarskantoor Praasterink. Als destijds grootste makelaarskantoor is me het vak daar geleerd en enthousiasme gebracht.
 
Inmiddels ben ik werkzaam geweest bij: Broeckx-Praasterink makelaars te Helmond ( 15 jaar gewerkt)
 
Referenties: Natuurlijk bij mij op te vragen. Afhankelijk van de verzoeker kan ik vanuit diverse invalshoeken en branches referenties aanleveren.
 
Onderwerp van de scriptie die is gemaakt ter afronding van de opleiding WoningMarktConsultant Transformatie van agrarische bestemmingen naar kleinschalige buurtschappen.