Naam Dhr. Drs. A.F.J. Brouwers (Adwin) (Gastlid)
Kantoor BrouwersMoors en Partners, nieuwbouwexperts
Adres De Bolderik 7, 5236 TX ‘s-Hertogenbosch
Email adwin@bmnp.nl
Telefoon 06-470 35 088
Website www.bmnp.nl
 
 
Mijn persoon is te omschrijven als: Rustig, creatief, oplossingsgericht, loyaal en resultaatgericht.
 
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn: Het adviseren en begeleiden van marktpartijen op het gebied van nieuwbouwontwikkelingen in de ruimste zin des woords. Tevens het voeren van verkoop- of verhuurgesprekken en de afhandeling tot en met after sales.
 
In mijn curriculum vitae staat: Na het afronden van het VWO, heb ik Planologie aan de universiteit gestudeerd met als specialisatie vastgoed. Later heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd en ik behoorde tot de eerste lichting afgestudeerden van de opleiding tot Woningmarktconsultant.
 
Mijn basis is gelegd bij: Bij Bouwfonds Woningbouw en Meeús Makelaars. Bij laatstgenoemde heb ik diverse functies gehad en ruim 10 jaar ervaring opgedaan in de nieuwbouwsector.
 
Inmiddels ben ik werkzaam geweest bij: Bouwfonds Woningbouw, Meeús Makelaars, Hypodomus
 
Referenties: Ik heb voor diverse uiteenlopende marktpartijen gewerkt en marktrapporten uitgebracht. Ontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers en aannemers. Hierbij waren zowel grote landelijk opererende partijen als lokaal actieve bedrijven.
 
Onderwerp van de scriptie die is gemaakt ter afronding van de opleiding WoningMarktConsultant De titel van mijn scriptie is: Het afzetten van nieuwbouwwoningen in een ontspannen woningmarkt op de VINEX-locatie Brandevoort te Helmond. Op het moment van het onderzoek (2000) was sprake van verkopersmarkt waarbij de afzet van de woningen relatief eenvoudig verliep. Destijds is uitgegaan van een hypothetische situatie dat de woningmarkt zou veranderen (van vragers naar aanbiedersmarkt)en de verkoop minder soepel zou verlopen. Dit is een situatie waarvan de afgelopen 3 á 4 jaar duidelijk sprake is. Met andere woorden: het onderzoek is na ruim 10 jaar zeer actueel geworden. De belangrijkste aanbevelingen die destijds zijn gedaan: - Het inrichten van een informatiecentrum op locatie;