Naam Dhr. M.J. van Gulik (Marc)
Kantoor Kolpa Makelaars BV
Adres Straatweg 94, 3051 BL Rotterdam
Email vangulik@kolpa.nl
Telefoon 010 42 2 61 44
Website www.kolpa.nl
 
 
Mijn persoon is te omschrijven als:

Een makelaar niet van het traditionele soort. Recht door zee met een goed advies. Soms confronterend maar wel met gevoel voor de situatie en de belanghebbenden. Inmiddels meer dan 25 jaar in het vak.

Wonen in Rotterdam met een uitstap naar Amsterdam.
 
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn: Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn: Het leiding geven aan Kolpa Makelaars, niet alleen aan de zijlijn. In elke discipline van ons bedrijf worden afspraken opgevolgd om contact te houden met facetten. Zowel op het gebied van woningmakelaar en rental services maar ook taxatie en advies.
 
In mijn curriculum vitae staat: Genoeg. Havo en militaire dienst. Makelaarsdiploma en WMC opleiding . Ervaring op de woningmarkt in Rotterdam, sociaal begaan hier én over de grens. Veel clubjes voor serieus en voor fun.
 
Mijn basis is gelegd bij:

een klein makelaarskantoor in Rotterdam daarna bij een wat groter kantoor welk inmiddels is opgegaan in een nog groter kantoor.

Kolpa heeft precies de goede maat met alle disciplines in huis en korte lijntjes.
 
 
Referenties: Stichting Woonstad Rotterdam, St. Havensteder, Stadsontwikkeling, The Ibus Company, Bam Vastgoed, diverse vastgoedbedrijven en vele particulieren.