Naam Dhr. J.C.R. van der Klauw (Han)
Kantoor De Leeuw Nieuwbouw Makelaardij
Adres Rijnsburgerweg 100, 2231 AG Rijnsburg
Email hanvanderklauw@deleeuw.nl
Telefoon 071 405 16 11, 06 22 38 44 86
Website www.deleeuw.nl
 
 
Mijn persoon is te omschrijven als: Betrokken, betrouwbaar, functioneert het beste in een team maar houdt wel graag zelf de controle.
 
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn: Alle voorkomende werkzaamheden rond het in verkoop brengen van nieuwbouwplannen. Van het adviseren in een vroeg stadium over de invulling van een locatie tot het prijzen en verkopen van de woningen. Betrokken zijn bij het gehele proces en dus invloed kunnen uitoefenen op het eindproduct, dat geeft mij voldoening. Daardoor heb ik een baan waarbij contacten met zowel professionele partijen als met eindgebruiker het afwisselend houden.
 
In mijn curriculum vitae staat: Mijn oorsprong ligt in de interieurbranche, voor verschillende bedrijven in het hogere marktsegment heb ik interieurontwerpen gemaakt en de verkoop daarvan gedaan. Creatief werk en veel ervaring opgedaan met consument verkoop. De makelaardij heeft ook altijd mijn aandacht getrokken. Mijn SVM diploma heb ik dan ook  naast mijn werk in de avonduren gehaald.
 
Mijn basis is gelegd bij: Als scholier op de fiets naar school rijdend langs woningen in aanbouw, een mooi proces om te volgen. Bouwen en verbouwen, wonen en alles wat daar mee te maken heeft hebben altijd mijn belangstelling gehad. Als nieuwbouwmakelaar / woningmarktconsultant komen veel van deze dingen samen.
 
Inmiddels ben ik werkzaam geweest bij: Een drietal interieurzaken in verschillende regio’s waarbij Dintra interieur in Alkmaar de laatste was.
Keijser & Drieman NVM Makelaars: 2003 - 2009
De Leeuw Nieuwbouw Makelaardij 2009 - heden
 
Referenties: Ymere, Slokker Vastgoed, Timpaan, Bouwfonds, Vorm Ontwikkeling, Dura Vermeer, Portaal, Gemeente Leiden, Gemeente Katwijk.
 
Onderwerp van de scriptie die is gemaakt ter afronding van de opleiding WoningMarktConsultant Toolenburg Zuid ontwikkelen met succes.
De komende jaren staat ontwikkeling van de wijk Toolenburg zuid in Hoofddorp op de agenda. Daar worden 1.500 woningen gebouwd. Wat bouwen we en voor wie? De vraag waar een Woningmarktconsultant bij uitstek antwoord op kan geven. In mijn scriptie heb ik dan ook alle relevante vragen aan de orde gesteld en beantwoord. In de praktijk zijn dat concrete werkzaamheden die een woningmarktconsultant zal tegenkomen.