Naam Mevr. M.C. de Roode (Mariska)
Kantoor Proper Makelaardij
Adres Terweeweg 7, 2341 CL Oegstgeest
Email mariska@proper-makelaardij.nl
Telefoon 06- 50 40 94 28
Website www..proper-makelaardij.nl
 
 
Mijn persoon is te omschrijven als:

Optimistisch, verantwoordelijk, betrokken.

De makelaardij is een boeiend vak waarbij de persoonlijke contacten met zowel professionele als particuliere partijen mij zeer aanspreken.
 
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn:

Woningmarktconsultancy en verkoopmanagement in de breedste zin van het woord; adviseren van ontwikkelaars, corporaties en gemeenten bij nieuwbouw- of herontwikkelingen. Begeleiden van het gehele traject; vanaf het maken van marktanalyses tot en met de verkoop van de laatste woning.

 
In mijn curriculum vitae staat: Met mijn VWO opleiding als basis ben ik mezelf verder gaan specialiseren in de makelaardij en met name in de woningmarktconsultancy.
 
Mijn basis is gelegd bij: Nieboer en Van Kuijen Makelaars in Den Haag/Zoetermeer.
 
Inmiddels ben ik werkzaam geweest bij:

Nieboer en Van Kuijen ging later over in NieboerGemako, Kamerbeek en vervolgens Meeús. Daarna nog enkele jaren werkzaam geweest bij VLIEG Makelaars in Haarlem/Hoofddorp en bij Damen Makelaars in Noordwijk. In 2011 gestart met mijn eigen bedrijf Interim Immo waarbij ik projectontwikkelaars, corporaties en makelaars van dienst ben bij o.a. Woningmarktconsultancy vraagstukken, taxaties en nieuwbouwbegeleiding.

 
Referenties: o.a. Proper Makelaardij, Damen Makelaars, AM, Bouwfonds, Dura Vermeer, Heijmans, Ballast Nedam, Ymere, Synchroon, Schouten de Jong