Naam Mevr. J.N. Wunderink-van Dijk (José)
Kantoor Assink ERA makelaars
Adres Hoofdstraat 104, 6881 TJ Velp
Email assink@era.nl
Telefoon 026 361 70 23
Website www.assinkera.nl
 
 
Mijn persoon is te omschrijven als:

Ik voel me erg thuis in het adviesvak van makelaar en WMC’er aangezien ik van afwisseling en uitdaging houd.

In dit vak zijn er steeds nieuwe paden te begaan en dat spreekt mij aan.
 
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn: Het leidinggeven aan ons kantoor en me bezig houden met alle aspecten van de makelaardij. Als WMC ‘er treden wij regelmatig in contact met ontwikkelaars en bouwers en adviseren wij graag vanaf het eerste moment.
 
In mijn curriculum vitae staat: Veel. Ik ben een echte job-hopper geweest om overal ervaring op te doen en aan te ruiken.  Ook doe ik graag aan scholing.
 
Mijn basis is gelegd bij: Na de HAVO heb ik een jaar in het buitenland doorgebracht. Daarna heb ik de NLO in Nijmegen gedaan, waar ik een lesbevoegdheid voor Engels en Nederlands heb behaald. Na enkele jaren als docent te hebben gewerkt ben ik gaan omscholen tot makelaar, naast een baan als secretaresse in de makelaardij. In de jaren daarna ben ik bij diverse kantoren, in de woning ,- bedrijfs ,- en agrarische makelaardij aan het werk geweest, om te eindigen als eigenaar bij Assink. Mijn laatste diploma was dat van de WMC opleiding.
 
Inmiddels ben ik werkzaam geweest bij: Na het onderwijs bij diverse kantoren in de regio. Ik ken hierdoor de regio en de diverse vakgebieden in de makelaardij goed.
 
Referenties: Wij hebben mogen adviseren: Portaal Vastgoed, Kuiper Bouw, MVO projecten, Gemeente Rheden, Le Clercq Planontwikkeling, Trabis Vastgoed, Klaassen Vastgoedontwikkeling, Ter Hoven Groep, Van Bekkum projecten, Vesteda, Schepens vastgoed.
 
Onderwerp van de scriptie die is gemaakt ter afronding van de opleiding WoningMarktConsultant

“Wonen voor senioren in de gemeente Rheden”
klik hier voor een samenvatting