Naam Dhr. C. Woudt MSc RE (Caspar)
Kantoor Lamberink Garantiemakelaars
Adres Stationsstraat 24-26, 9401 KX Assen
Email nieuwbouw@lamberink.nl
Telefoon 0592 33 84 10
Website www.lamberink.nl
 
 
Mijn persoon is te omschrijven als: Rationeel, onderzoekend, kennisvergarend en perfectionistisch. Met name de combinatie van de business-to-consumer en de business-to-business-contacten spreken me erg aan in het vak Nieuwbouwadviseur en Woningmarktconsultant.
 
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn: Verkoop van projectmatige nieuwbouw in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland met als kernsteden Assen en Groningen. Daarnaast het schrijven van adviezen over met name toekomstige ontwikkelingen.
 
In mijn curriculum vitae staat: HBO-makelaardij, Sociale Geografie en Planologie met Master Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen met afstudeeronderzoek “Herbestemming van kerkelijke monumenten: probleem of uitdaging?”, Cursus verkoop nieuwbouwwoningen (NVM-SOM), opleiding NVM-Woningmarktconsultant (NVM-SOM).
 
Mijn basis is gelegd bij: Lamberink Garantiemakelaars (mijn huidige werkgever).
 
 
Referenties: Ter Steege Vastgoed Rijssen BV, Partiplan Zwolle, Woonconcept Vastgoed Meppel, Van Amerongen Vastgoedontwikkeling Amersfoort, Brummelhuis Bouwcoördinatie Deventer, Woonstichting Actium Assen, Acantus Vastgoed Winschoten, Vesteda Maastricht, Adelaar Ontwikkeling Hoogeveen, Schutte Bouw&Ontwikkeling Zwolle.
 
Onderwerp van de scriptie die is gemaakt ter afronding van de opleiding WoningMarktConsultant WOONVISIE ASSEN 2020: Een verkenning voor 2020 en een toetsing van de Regiovisie.
Klik hier voor een samenvatting.