AB Makelaars

Dhr. H.J. van den Berg (Rieks)Adres

Kathodelaan 22
5651 HC Eindhoven

Telefoon

040 23 09 222

E-mail

rieks@abmakelaars.nl

Website

www.abmakelaars.nl

Eigenaar/directeur bij AB makelaars in Eindhoven.
Met als werkgebied Eindhoven en omgeving en de Kempen.

Ik ben een makelaar met passie voor het vak. Mensen en vastgoed inspireren mij, maar ook de wetenschap erachter. ‘Wat wil de klant’, daar gaat het om. Daarom ben ik Woningmarktconsultant en Master of Real Estate (MRE). Ik ben getrouwd met Desirée en vader van Stef en Floor. Daarnaast bekleed ik bestuursfuncties. Ik ben er dus graag bij.

Ik ben directeur/eigenaar van AB makelaars, een regionale organisatie gevestigd in Eindhoven. Ik heb een marktconforme portefeuille met woningen om het gevoel met de markt en de klanten te houden en op die manier goed onderbouwde adviezen te geven aan woningcorporaties, beleggers, projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

Mijn eerste basis is gelegd door mijn opa Rieks Moes, directeur en eigenaar van Bouwbedrijf Moes. In de vakanties mocht ik altijd met hem mee de bouw op.

Ik werk vanaf januari 1986 in de makelaardij. Begonnen als assistent makelaar bij de grootste makelaar in Flevoland.
Vanaf januari 1990 werk ik in Eindhoven, begonnen als makelaar/directeur van de Makelarij +5. Vanaf 1 januari 1995 een eigen kantoor gestart en verder uitgebouwd met P. van Aken en met A.Brood. Vanaf 1 januari 2013 enig aandeelhouder.

Tevens vind ik het belangrijk om me in te zetten voor de gemeenschap. Ik heb verschillende bestuursfuncties bekleed, zoals lid van de leerlingenraad van het Johannes Calvijn Lyceum te Kampen, penningmeester van de JOVD afd. Zwolle, bestuurslid Ned. Skivereniging afd. Kampen, lid van de parochievergadering van de Sint Christoffel Parochie in Aalst-Waalre, penningmeester van de oudervereniging en schoolraad van basisschool Zeelsterhof en van de NVM woningmarktconsulants, lid en voorzitter van de Financiële Commissie van de NVM, lid van de Raad van Toezicht zuid Nedeland van de NVM.
Momenteel ben ik voorzitter van de Stichting Accommodatie van v.v. UNA in Zeelst (Veldhoven) en Stichting Exciting Veldhoven en lid van de Kiwanis Eindhoven.