Lamberink Makelaars Friesland

Mevr. K. Legger (Karin)Adres

 
  Grou

Telefoon

0513 728000

E-mail

karinlegger@hetnet.nl

Woonaccent Makelaars Friesland, de regionale makelaar

In 2017 hebben we meer dan 650 woningen verkocht. Ons succes is vooral te danken aan onze klanten. Zij waarderen de goede kwaliteit van onze medewerkers. En daar doen we het voor. Ons doel is een tevreden klant. Op onze website kunt u lezen hoe klanten onze dienstverlening hebben ervaren. Om voorop te kunnen blijven lopen in de Friese woningmarkt is onze backoffice sinds 2012 gecentraliseerd. Dat geeft ons de mogelijkheid om ons echt te specialiseren. Zo dat we nog meer aandacht kunnen hebben voor onze klant.

Ondersteunende dienst

Dankzij de ondersteunende binnendienst kunnen de makelaars actiever zijn in hun regio. Alles wordt voor hun geregeld waardoor zij zich helemaal kunnen richten op de klant. Dat levert écht contact op met onze klant en dat is heel waardevol.

Woning Markt Consult

Karin uit Wolvega is binnen ons kantoor naast het vak van makelaar-taxateur ook bezig met de advisering van overheden, corporaties en ontwikkelaars bij woningmarktvraagstukken. Als WoningMarktConsultant brengen wij marktbehoeften, prijsontwikkelingen, kwaliteitseisen en afzetmogelijkheden in kaart, uitgewerkt in een objectief advies en een goed onderbouwde rapportage. Als Woning Markt Consultant zijn wij onafhankelijk en kunnen voor meerdere opdrachtgevers tegelijk werken.